Τουλούζη: Όχι, δε χτυπήσαμε λάθος στόχο – Θάνατος στο Κράτος, κοινωνικό και μη!

Όχι, δε χτυπήσαμε λάθος στόχο – Θάνατος στο Κράτος, κοινωνικό και μη!

Κατά τη διάρκεια της νύχτας μεταξύ 24 και 25 Απρίλη του 2020, πυρπολήθηκαν 11 υπηρεσιακά οχήματα της Toulouse Métropole Habitat (εταιρεία κοινωνικής στέγασης στη μητρόπολη της Τουλούζης).

Σήμερα, όπως και χθες, πάντα ποθούμε να επιτεθούμε σε κάθε προσβάσιμο δομικό στοιχείο τούτου του πολιτισμού, απ’ το πιο στρατιωτικοποιημένο ως το πιο “κοινωνικό”, και τα περιοριστικά μέτρα δε θα μας αποτρέψουν απ’ το να συνεχίσουμε τις εξωτερικές μας δραστηριότητες, είτε πρόκειται για έναν πρωινό περίπατο ώστε να εντοπίσουμε έναν στόχο, είτε για ένα νυχτερινό σουλάτσο ώστε να τον πυρπολήσουμε.

Η Toulouse Métropole Habitat, όπως όλα τα υπόλοιπα “κοινωνικά” παραρτήματα της κυβέρνησης, αποτελεί ένα μέσο κοινωνικής ειρήνευσης.

Δε γουστάρουμε το άθλιο “κοινωνικό κράτος” σας, δε θέλουμε να μεταρρυθμίσουμε μια φυλακή, μα να την κάψουμε συθέμελα!

Μην ανησυχείτε, όταν βγήκαμε έξω είχαμε και βεβαίωση-λόγο για τη μετακίνησή μας: να πυρπολήσουμε τον σκατένιο τούτο κόσμο.

Ανεύθυνες/οι

ΥΓ: Η δράση αυτή δεν είναι δα και τίποτε το συνταρακτικό: δίχως να θέλουμε να μπούμε σε λεπτομέρειες, αποφεύγοντας τη διευκόλυνση της προανάκρισης των γαμωερευνητών, άπαντα όσα χρησιμοποιήθηκαν στη σύντομη αυτή τσάρκα μπορούν να βρεθούν σε όλα τα μεγάλα σούπερ μάρκετ. Δε χρειάζονται και πολλά: λίγη οργή, λίγη κατόπτευση, ένα πακετάκι προσανάμματα κι ένα μπουκαλάκι βενζίνα.

Σ’ εκείνες κι εκείνους που διώχνονται απ’ τα σπίτια ή τις χώρες όπου διέμεναν, σ’ εκείνες κι εκείνους που βρίσκονται κλειδαμπαρωμένοι στις φυλακές -είτε πρόκειται για κλουβιά είτε για δουλειές-, σ’ εκείνες κι εκείνους που δεν επιτρέπουν στους εαυτούς τους να δεθούν, σ’ εκείνες κι εκείνους που δολοφονούνται επειδή δεν είχαν συμπληρώσει ένα κωλόχαρτο… ΑΠΟΦΑΣΙΣΤΙΚΟΤΗΤΑ, ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ & ΜΑΚΡΙΑ ΑΠ’ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΤΗΣ ΚΑΤΑΣΤΟΛΗΣ!

ΥΓ2: Κατά τύχη συμπέσαμε με την επέτειο μιας άλλης δράσης *

 

[Μετάφραση: Ragnarok]

[en français][in english][По Rусский][in italiano][en español]

Ce contenu a été publié dans Ελληνικά. Vous pouvez le mettre en favoris avec ce permalien.